DrechtStedenActief Verpakken is de professionele schakel tussen uw product en uw klant! U bent dan ook voor het ompakken en verpakken van uw product bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden werk op maat voor bijzondere mensen. Werk in een beschutte omgeving voor medewerkers die zich niet prettig voelen in de hectiek van een druk arbeidsproces. Want werk is belangrijk, juist voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Food (HACCP)

Voor het verpakken van producten waarbij hygiëne en voedselveiligheid een belangrijke rol spelen beschikt DrechtStedenActief over een gekoelde en een niet gekoelde HACCP geconditioneerde verpakkingsruimte.  In deze ruimte worden uw producten handmatig onder de juiste omstandigheden en volgens uw criteria verpakt. Wij hebben een eigen HACCP-team. DrechtStedenActief beschikt over een koelmagazijn met 300 palletplaatsen.

Gecertificeerd

DrechtStedenActief is houder van het FSSC-22000-certificaat. Dit betekent dat niet alleen het voedselveiligheidssysteem gecertificeerd is maar ook het kwaliteitsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de ISO 22000 standaard. Zowel opdrachtgever als consument kunnen erop vertrouwen dat bij DrechtStedenActief verpakte food veilig geconsumeerd kan worden. Verder heeft DrechtStedenActief toestemming van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit om onder e-code af te vullen. Bij DrechtStedenActief zijn de bedrijfscontrolesystemen goed in orde.

Non-Food

Ook voor het verpakken van non-food vindt u bij DrechtStedenActief alles wat u nodig heeft. Van bulkproduct tot winkeldisplay met consumentenverpakkingen. Wij kunnen het allemaal en geven advies over de beste verpakkingsoplossing en leveren maatwerk!

‘………  wij zijn trots op wat wij doen’

Heeft u vragen of opdrachten? Neem dan contact op met onze accountmanager:

Eric van der Rest – T 078 6525 338 of M 06 515 457 83Postadres

Postbus 528
3300 AM Dordrecht

Neem contact op