Drechtwerk de dienstverlener van de Drechtsteden in het ontwikkelen en ondersteunen naar werk. Met een praktische, resultaatgerichte instelling. Onze mensen hebben meerwaarde! Nergens anders vind je zoveel passie & betrokkenheid bij het werk. Daarom kunnen wij kwaliteit bieden tegen een prettige prijs.

 

Drechtwerk organiseert werkplekken voor mensen die zich niet op eigen kracht op de arbeidsmarkt kunnen redden

  • Zoveel mogelijk mensen worden begeleid om in het reguliere bedrijfsleven arbeidsplaatsen in te vullen. Dit gebeurt veelal via individuele of groepsdetachering
  • In verschillende branches hebben we markt- en klantgerichte werkbedrijven opgericht.
  • We hebben een grote diversiteit aan leerbedrijven waar we mensen opleiden om een stap naar het reguliere bedrijfsleven te maken.


Wij ondernemen graag samen met de regionale ondernemers, bedrijven en instellingen. Onze expertise in het ontwikkelen en ondersteunen naar en tijdens werk maakt dat samen met ons ondernemen voor 1+1 =5 zorgt!

Drechtwerk bevindt zich op verschillende markten. Onze dochterondernemingen zijn markt- & klantgerichte organisaties: FrisFacilitair, Assembly Partners, DrechtwerkGroen, DrechtwerkPersoneel en DrechtwerkDiversiteit.

Ons Leerbedrijf richt zich met name op de dienstverlening van het inzetten van mensen. Verpakken en assembleren van uw opdrachten is hun core business. Uw opdrachten worden uitgevoerd in een beschermde werkomgeving met die medewerkers die nog extra ondersteuning en ontwikkeling kunnen gebruiken.

Via werk kun je jezelf ontwikkelen. Door met anderen te werken doe je nieuwe vaardigheden op en leer je dingen aan die je niet voor mogelijk hield. Drechtwerk gaat uit van een ieders mogelijkheden, geen mens is hetzelfde.
Mensen echt laten participeren in de maatschappij. Daar staat Drechtwerk voor.
 Postadres

Postbus 528
3300 AM Dordrecht

Neem contact op