Integratie DWPersoneel in Baanbrekend Drechtsteden website     Bezoek de website voor meer info

Spuiboulevard 298
3311 GR Dordrecht
078 - 770 8 770

 

 

 

Op 1 januari 2015 is de Participatiewet in werking getreden. Het doel van de wet is iedereen mee te laten doen in de samenleving. Wie kan werken, werkt. Ook mensen die gedeeltelijk of alleen met ondersteuning kunnen werken.

Integratie DrechtwerkPersoneel in Baanbrekend Drechtsteden

Baanbrekend Drechtsteden en Drechtwerk Personeel werken al sinds maart 2014 nauw samen bij de bemiddeling en begeleiding van werkzoekenden, met of zonder een arbeidsbeperking. Daarbij kunnen middelen worden ingezet als loonkostensubsidie en detachering. Met de invoering van de Participatiewet is Drechtwerk Personeel geïntegreerd in de Sociale Dienst Drechtsteden en gaat daarmee samen met Baanbrekend Drechtsteden. De combinatie van beide organisaties heeft de expertise en ervaring bij elkaar gebracht, die nodig is voor een heldere dienstverlening aan u als ondernemer. Door de Participatiewet is er één loket waar bedrijven terecht kunnen voor vragen en dienstverlening voor werkzoekenden in deze brede doelgroep: Baanbrekend Drechtsteden.

 

Baanbrekend Drechtsteden

Van Baanbrekend Drechtsteden mag u dezelfde professionaliteit en betrokkenheid verwachten als u gewend bent. Wij hopen u in de toekomst te mogen (blijven) adviseren bij de bemiddeling van gemotiveerde werkzoekenden, met of zonder een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Voor meer informatie over onze dienstverlening gaat u naar www.baanbrekenddrechtsteden.nl of belt u 078 -  770 8 770Postadres

Postbus 528
3300 AM Dordrecht

Neem contact op